Nedovolni.com Nedovolni.com
Nedovolni.com
Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил  ПотребителиПотребители  ГрупиГрупи  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход 
Авто-школа Лир

Напишете отговор    Nedovolni.com Форуми -> Други оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mocher_4

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 2:45 pm    Заглавие: Авто-школа Лир Отговорете с цитат

Никой да не се записва в тая шибана школа,карах курсовете 6 месеца и ме протакваха на секъде.В тази Авто школа работи инструктор на име Стоян Коралев най мазното копеленце което съм виждал.Идете навсякъде другаде само не там,но,ако все пак сте решили да се запишете не си избирайте Toyota Corolla 2005 SUPER кола,но шибания инструктор е по горе споменатия педерас.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Автор Съобщение
Breeze

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 3:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти! Аз се присъединявам към недоволните от тази автошкола и от същия въпросен перверзен тип! Аз чаках месец, за да започна кормуването, изкарах практиката "само" за 3 месеца, после 2 месеца чаках за листовки, сега още не знам колко ще чакам за практически изпит!
Аз работя във вестник "Банкеръ" и сега се трудя над статия за шофьорските курсове, за забавянията, качеството на обучението и всякакви други редности и нередности (за която и да е фирма). Ако някой иска да помогне и да сподели мнение, впечатление, ще съм ви много благодарна. Можете да го сторите на имейл tkalinova@yahoo.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Напишете отговор    Nedovolni.com Форуми -> Други оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Friends: StarCraft.BG, FMFproperties - Имоти