Nedovolni.com Nedovolni.com
Nedovolni.com
Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил  ПотребителиПотребители  ГрупиГрупи  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход 
Какво бихте казали за рекламираните перилни препарати.

Напишете отговор    Nedovolni.com Форуми -> Други оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bulfleet
Гост

МнениеПуснато на: Пон Яну 22, 2007 6:31 pm    Заглавие: Какво бихте казали за рекламираните перилни препарати. Отговорете с цитат

Според мен от тези реклами няма смисъл, тъй като всичко е фалшиво.То само като гледаш рекламите и се изнервяш
Върнете се в началото
Автор Съобщение
Лош
Гост

МнениеПуснато на: Вто Яну 23, 2007 9:38 am    Заглавие: Реклами?? Отговорете с цитат

Рекламите са за това,да ни будалкат,а всеки сам може да прецени, кое е добро,като го употреби поне веднъж!!
Върнете се в началото
Автор Съобщение
dalka
Гост

МнениеПуснато на: Вто Яну 23, 2007 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Reklamite sa napraveni za tova, za da znaem za dadeniq produkt. Vseki si izbira sam kakvo da si kupi i kakvo ne. Ima dosta reklami, koito sa perfektni i predstavqt produkta po nai-podhodqshtiq nachin.
Az lichno si izbiram mnogo ot neshtata koito kupuvam samo po reklamite, zashtoto sum dosta angajirana i nqmam vreme da obikalqm po magazinite:)
Върнете се в началото
Автор Съобщение
krassick

МнениеПуснато на: Пет Мар 23, 2007 5:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Iskate da kajete,4e lelq Maria e izmislena i niama Gostopriemnica "PRI MARIA" (sas snejno belite pokrivki i t.n.)taka li ?E vie me ubihte... Mi to 6e izleze 4e i "AKTIVIA" ne deistva,a? Da-a-a eto kak ruhvat oporite v jivota mi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Напишете отговор    Nedovolni.com Форуми -> Други оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Friends: StarCraft.BG, FMFproperties - Имоти